fan

bloggar från mobilen så kan inte ändra, hade visst redan lagt upp bilden i inlägget innan en gång tidigare, FÖRLÅT alla son ska klaga sönder nu!! puss på er, igen!


småler

fest i morgon, fest på lördag, match söndag, ledig måndag och tisdag, livet äger stunder som detta!!
puss på er.


lill-lördag

släpat mig genom skoldagen, mitt huvud har plågat mig någonting sjukt... pluggade när jag kom hem och sedan hade jag, mammi och pappi lite lill-lördagsmys!! sitter nu och kollar Mia på Grötö och sedan blir det sängen.
vet att jag är kortfattad här nu för tiden och inte så himla uppdaterad med är inte min tid just nu så ni vet.
puss på er.


12 dagar

ja som rubriken säger 12 dagar. jag har alltså bara 12 skoldagar kvar innan mitt nästa lov som är påsklovet kommer. går denna veckan, tre dagar nästa vecka eftersom vi är lediga måndag-tisdag, praktik i två veckor och sedan fyra skoldagar innan påsklovet. G Ö T T !
gymmade med Ida efter skolan idag, fan vad bra vi är. känns sjukt skönt att vara tillbaka efter att ha haft lov.
puss på er!


söööööndag

min söndag har bestått av brottning med brorsan, innebandy, brottning med brorsan, bästis häng, hockey, hejdå-kramats med brorsan och så avslutade jag med jävligt god mat hos mormor och morfar. summerar det som ett sjukt bra avslut på lovet. puss på er!
( och jaa!! bilden är oskarp, men har fastnat för sånna bilder )


Lofsdalen 2013

orkade inte lägga in bilderna igår för kom hem typ vid åtta och sen kom stina hit, myys! hon sov även här i natt så vi har haft bästis snack och bara haft det bra! så nu kommer bilderna från min lilla semester. kom även på att jag inte sagt vart jag har varit men det står ju i rubriken nu. världens finaste dag hade vi när bilderna är tagna och pappa har tagit alla bilder så har tyvärr inga på honom.
puss på er.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

on my way home

sitter nu i bilen på väg hem. åkt typ en timme så det är ungefär 8 kvar... sjukt segt, men jag sover det mesta. ska nog dra igång en film eller nått så tiden går lite fortare!
idag fyller världens bästa simpinski år så passar på att gratta honom här också!
puss på er.


dag 5

sista dagen och det har varit precis lika bra som de andra! känner bara att jag inte har åkt alla backar, provat alla stigar, vågat mer osv... men jag och pappa provade på det roligaste någonsin idag, nämligen skicross. självklart åkte vi inte lika fort som de som tävlar med det finns en sån bana här uppe, och jäklar vad kul! borde verkligen ha testat det innan för det va verkligen min grej.
har ikväll myst och packat för i morgon åker vi hemåt. skönt att komma hem men samtidigt tråkigt att det är över och att sitta i en bil i 9 timmar... men det har de varit värt!
puss på er


dag 4

hur vacker och fin dag som helst i backen idag. blev sovmorgon och senare ankomst till backen eftersom det vankades kvällsåk, vilket var mysigt men fruktansvärt kallt efter ett tag! pappi tog med kameran till backe på dagen, tyvärr suger internetet här så kan inte ladda upp dem... har suttit i över en timme men första bilden har inte laddats klart än... men jag LOVAR, så fort vi kommer hem och har vårt internet ska jag lägga upp de här! och jag lovar verkligen. puss på er.

dag 3

har idag provat på att åka snowboard och jäklar vad kul de va!! första gången tog det 1 och en halv timme att komma ner, he he he.. men det gick bara bättre och bättre. lättare ju mer jag träklade och 5:e åket trillade jag bara/ tog emot med händerna 2ggr! lite stolt faktiskt. fast ligger nu i soffan med ömma knän och ont i nacken så fick mig några ordentliga smällar, haaha!
puss på er.


dag 2

går bara bättre och bättre i backarna nu. flyger och vågar åka mer i skogen, nice! åkte även svart backe, stort för mig!
var och hämtade ut en snowboard förut så i morgon är det bräda som gäller för mig och pappi.
puss på er.
( på bilden ser ni utsikten ifrån toppen, inte alls så bra.. )


dag 1

första dagen och jag är mer än nöjd! det finns så sjukt många och otroligt bra backar här så jag kommer aldrig tröttna. haaha drog världens vurpa idag, mitt i all lös snö och på köpet fick jag Matilda över mig, haaha aldrig skrattat så mycket!
ska nog försöka mig på backarna uppe på berget, men får se hur de blir. gillar ju mest att flyga lite smått i skogen.
puss på er.
( bilden som inte är på mig är från toppen på berget, sjukt vackert )


ont i röven

bra rubrik osv.
efter en 10.5 timmars lång resa är vi äntligen framme, ser vimmerby på fredag kväll igen, mys!
vi får se hur ofta och så jag uppdaterar nu denna veckan men annars får ni kolla min instagram (lisahultstrom) för där lägger jag nästan upp bilder dagligen. puss på er.


alla stjärtarsdag

alla stjärtarsdag idag och vi slutade sjukt mycket tidigare än vanligt. så då kom lille Martin till stan och umgicks lite granna men mig, snällis! så vi snackade och bara tog de lugnt innan vi sedan körde han till stationen igen.
pluggade lite sedan var det dax för träning. hela dagen va så sjukt bra och träningen gick ganska bra, men det är klart att nån jävel ska förstöra det sen då! när vi kommer tillbaka in i omklädningsrummet visar det sig att någon har snott Elins jacka, som tyvärr innehöll hennes mobil... de hade även rotat genom Linns jacka och snott hennes pengar... sjukt arga som vi var kommer vi ut på parkeringen och där har någon slagit sänder rutan på en bil för att sno GPS:en!!! blir så sjuk arg på människor som gör såhär.. vissa personer har uppenbarligen inte lärt sig vad som är mitt och ditt! jag blir även rädd.. en liten stad som Vimmeby och allt detta händer + massa anabolasnubbar och en blottare?!?!?! seriöst vågar varken gå eller va ensam längre... illa!!
aja, puss på er.


hatar rubriker juuu

Alice var med i skolan hela dagen och vi avslutade med gym. blev mest styrka idag för har ont i halsen... illa!! min träning börjar ge resultat och jag börjar bli stolt över mig själv, vilket är målet med min träning. mestadels i alla fall.
jag, pappi och Alice myste med te och glass framför Mia på Grötö förut. (påpekning bara, när jag skrev Grötö blev det heltäckande, bra ajfååånen!!)
snackade med hjärtat en sväng förut, han åker till Frankrike på fredag, som jag kommer sakna honom... tur jag också åker iväg så jag kan tänka på annat... godnatt och puss på er!


megasuper braiga Alice!

Alice har kommit hem oh jag är så himla glad!!!!!!!!!! vi träffades i går och bara snackade om allt vi missat sedan sist. (inte megalänge sedan hon var här men missat massa), det var hur mysigt som helst.
idag kollade hon på träningen som var as go, massa skott.
drar med mig sötisen (Alice) på bilden till skolan i morgon bara för att det tydligen är så kul med skolan, hiihi. på kvällen kanske vi drar till Norrköping för att kolla hockey med pappi och brorsan, hur bra liksom?!
aja, ska hoppa in i duschen nu så, puss på er.


min lördag

slappade och pysslade om mig själv på dagen. middag hos mormor och morfar på kvällen, världens mysigaste är de. även om jag inte alltid visar de.. puss på dem!
begav mig sedan till ollie, vi hade lite bästis-snack innan Timmy, Rasmus, Alexander, Simon, John, Elias, Hugo och Jesper kom. oh vi tog det bara hur lugnt som helst. dedär nötterna spelade även in en film och jag höll på att dö av garv, hahahaha bäst är de! vid halv två tog jag, Timmy och Jesper en promenadisch hem och jag somnade verkligen direkt när jag kom hem.
ligger nu i soffan och ska snart fixa mig för att sedan bege sig till ishallen. J20 har match mot Kalmar och det är klart man stöttar sina vänner! blir lite plugg sen men det gör har verkligen ingenting för har ingen sändagsångest, beror nog på lovet nästa vecka! puss på er.
(hahaha verkligen sprang igenom snöigaste skogen hem igår när Timmy och Jesper gick åt sitt håll, livrädd!!)


sockisar

fikade med grabbarna efter skolan, snackade sommarjobb med ett av ställena jag sökt på, sov en sväng med bästis och sedan nu ikväll har det bjudits på tre-rätters med Anton, Ludvig och Jonathan, mys. får se vad resten av helgen har att bjuda på. men vad jag vet kommer världens bästa Alice hem på söndag, äntligen!! puss på er.


torsdag

kom bara att tänka på en sak när jag skrev rubriken, är namnet torsdag ifrån guden tor?! bara tänkte lite...
har haft YÄ hela dagen idag oh det känns i huvudet... blir så himla seg och orkar ingenting eftersom vi sitter koncentrerade på en dataskärm från kvart över åtta till halv fyra... efteråt tog jag mig en liten promenad till lite olika ställen och lämnade mitt CV i hopp om att få sommarjobb. haft innebandy träning och kollat hockey nu ikväll, jäkla massa slagsmål (vilket jag älskar) på matchen och vimmerby vann. ligger nu i sängen och tänker mer än någonsin... ska nog börja med dagbok och verkligen skriva ner ALLT jag tänker, känner att det behövs. aja, puss på er!


Vimmerby är mig besviken

engelskan gick hel ok idag, men absolut inte bra! hade ju även svenska redovisning vilket kändes jättebra, hoppas de nu bara... efter skolan blev det ett rejält pass på gymmet. sprang 3.5km och sedan blev det att köra igenom kroppen med vikter. verkligen älskar att träna just nu, hoppas bara motivationen håller i sig.
nu ikväll har jag haft kvalitets tid med min andra halva, min bästa vän, mitt allt! hon är oslagbar, bara helt jävla bäst. utan henne (stina) och ollie är jag ingenting kan jag lova er, absolut ingenting. just nu är det lite svårt här och där och jag vet inte hur jag ska lösa det men jag älskar er över hela mitt hjärta, glöm inte de! ♡
och på tal om rubriken, hatar alla äckelfjortisar som tror att dom kan göra precis vad de vill och bara förstör för andra... alltså fuck er! skaffa ett liv och ta tag i ert ryckte, snälla. säger det för er egen skull, och glöm inte att jag varnade er.
långt och blandat inlägg... ska ringa hjärtat nu så puss på er.
(bilden betyder allt för mig)


N E R V Ö S !

imorgon har jag min första muntliga redovisningen på engelska i hela mitt liv och jag är så sjukligt nervös... alltså aa!
typ det roligaste jag kunde berätta för skolan har varit helt vanlig idag. eller ne, vi spelade in säljsamtal på YÄn idag, så jag, Julia och Ida fick bygga upp vår butik "Smellgood" och låtsas sälja parfymer till varandra haaha!
har haft innebandyträning ikväll och nu ligger jag i sängen och ska sova så, puss på er!


friluftsdag

ja som rubriken säger hade vi friluftsdag idag, valde såklart kisa och åka skidor. bästa val någonsin! fattar inte varför jag inte skitit i vad mina vänner velat och åkt tidigare för satan vad kul alltså! åkte ganska mycket med Anton och dem men också några andra, nice. hahahaha drog i två och en halv gång idag, en gång när jag flög och en gång mitt i backen, fan vilken smäll, hahah! sen den halva gången blev ju när Elias körde över mig så jag trillade, snällt... heehe.
HAN var i backen idag också och jag fick det där underbara leendet av han när vi träffades, gjorde hela dagen! nu ska jag avsluta kvällen med ett samtal från bästa och berätta om min dag. puss på er!
(jättefin bild verkligen... men va typ enda bilden jag hade från idag, tyvärr)


Petter x Ison x Fille

bästa kvällen på längre, bra röst har jag också!!


Petter x Ison x Fille

festade tills jag inte orkade mer igår, fan vad bra jag mådde!! njöt som bara den och hade det hur underbart som helst. träffade så sjukt trevligt folk och jag dansade tills jag inte kunde stå på mina fötter mer. avslutade även kvällen med ett telefonsamtal från hjärtat, så sjukt bra är han!
ni får ursäkta de olika storlekarna på bilderna men aa.. puss på er!


RSS 2.0