stjärnan lyser så klart

 
.
hejhej bloggen. 
förlåt att det är helt dött här men det händer ganska mycket just nu och jag vet lixom inte hur mycket jag ska berätta i bloggen och om det ens är nått att berätta? 
men kan iaf säga att detta har varit det tråkigaste lovet hittills, alice har ÄNTLIGEN kommit hem, det händer massa skit, jag saknar min stina, jag umgås med dem bästa man kan, träffar härliga kusiner och allt vad det är och ja det SUGER att lovet snart är slut och jag måste börja skolan. längtade till gymnasiet fram tills i helgen. 
nu sätter jag punkt och tänker sova. pusshej mina fina

visfestivalen 2012

 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

arg!!

fick bara ett litet utbrott när jag låg och läste bloggar.
vafan ska alla härma varandra för och försöka vara någon annan?
folk gör om sina bilder så dom blir smalare och brunare, hallå vaåga va er själva? blir så förbannad på sånt... visst att du kanske ändrar ljuset, men du behöver ju inte göra en helt ny människa och skriva, jag idag! för då ljuger ni så tungan blir svart... usch!!
aja, denna dag har inte vart allt för bra så godnatt.

one love

igår fick jag ÄNTLIGEN hem min nya säng, så simpinski sov hos mid inatt, myspys!
har gjort så himla mycket nu på sistone att jag inte vet vad jag ska berätta, men det har vart allt från kyrko grejer till fotbolls cup.
mitt sommarlov rullar på, men som en ber och dal bana, lite upp och ner, men nu när solen kommit överlever jag trotts allt.
puss på er mina små älsklingar.
stockholm

RSS 2.0