04:55

nae men skriver väl detta inlägget för 3e gången då... 


myser med tända ljus och favvokläderna nu när kylan 
kommer.
lagfest med världens bästa lag! 
förfest med 40 andra sköna människor, sedan stå i kylan 
utanför Metro och vänta på skjuts i över 2 timmar, 
dumma kryckor..
hockeysöndag med grabbarna, standard! 
bebismys med andrafamiljens nykomna Tilde!  
såsåsåså mysigt! <3 <3 <3 
leker cool genom att redigera mina bilder med världens
bästa app.
efter 30 sprutor tog jag min, förhoppningsvis, sista spruta 
någonsin nu i veckan! 
.
puss på er! 


du gör mig hel

hej alla fina! 
ligger nu i bussen på väg till Norrköping, klockan är 04:22 och jag har varit vaken i två timmar, sjukt. vid halv 8 idag flyger jag nämligen till Paris med världens härligaste lag. vi ska kolla PSG, umgås, skratta, shoppa, leka turister och bara trivas så sjukt mycket.  tyvärr ligger jag här helt klarvaken och kan inte få en blund sömn trotts att jag bara sovit 2 timmar inatt. är så himla nervös och orolig så det håller mig vaken. jag kom nämligen fram till att första gången jag va i Thailand så kom tsunamin, andra gången bombade de där vi skulle bo, så känner bara vad händer denna semestern? usch vad rädd jag är. men lugnar mig med världens bästa musik i lurarna och smsa med min fina vän. vi hörs antagligen efter helgen då jag inte har något internet i Paris kanske så, puss på er! 



lugn och skön helg

i fredags spelade damerna 3-3 mot Eksjö och det va så sjukt gutt!! jag hann med en behövlig pratstund med bästa vännen och myskväll grabbarna. lördag slappade jag fram till kvällen som bjöd på lagfest och allt som hör till. när alla började dansa så drog jg och kryckorna till grabbarna för att prata lite, mys. idag tvättade jag och pappa bilden, VH vann med 4-3 och sedan har jag kollat solsidan med grabbsen. mycket slappande, men det kan behövas nu innan alla härligheter drar igång igen, för går nästan normalt nu!! och det gör mig lycklig! puss på er 



usch

fortfarande ingen förändring här på bloggen varken vad det gäller design eller antal inlägg, sorry men nu är det lite tungt med allt. skolan, knät, ja allt. usch, är inte alls på humör. sitter just nu i väntrummet och är på väg in till sjukgymnasten. första besöket sedan operationen och jag vet ingenting. 


en väldigt lång tid

hej mina otroligt fina läsare! 
jag är inne nästan dagligen för att kolla om det ens är någon som bryr sig om bloggen. och det är de vilket gör mig så sjukt glad, men samtidigt ger mig lite dåligt samvete för att jag inte bloggar. 
men just nu är bloggen så otroligt ful att jag inte ens vill att folk klickar in. så någonting måste göras för att jag ska vilja blogga. men men 
mitt liv senaste tiden har varit lite allt möjligt. det har innebärt höstlöv som direkt medför sig fest, kompisar och en massa skojiga grejer. för mig har det varit hälften kul hälften lite plåga. jag började lovet med kolla idol (live), fest och träffa kompisar. min älskade Alice hade kommit hem och allt var frid och fröjd. men sen på onsdagen åkte jag till Västervik för att operera mitt knä. har tänkt att skriva ett inlägg om knät och hela den resan någon gång så då får ni lite mer detaljer. så efter onsdagen låg jag bara i min säng och i soffan resten utav lovet. detta var en snabb genomgång utav mitt liv den senaste tiden, puss på er! 



RSS 2.0