så sjukt ointressant inlägg

fredagen vet ni ju redan hur jag spenderade så den tänker jag aldrig mer prata om.
i lördags sov jag till tolv, fikade på stan med mamma, pappa, mormor och morfar, var på en cp-bra dansföreställning med dansprofil, käkade pizza med Julia och Emma, myste med Proos, träffade ligan och somnade med regniga kläder i sängen.
idag sov jag till 1, låg i soffan till 5, var ute och gick, surat för att jag missade seriepremiären och nu sover jag nyduschad i en renbäddad säng.
puss på er!


snabbis

denna veckan har vart kämpigt men gått fort. haft två NP i svenska så nu är det klar, gött!!! dock två engelska och tre matte kvar... men aja. träffat stinis och bara pratat ut om livet, och i morgon ska jag festa och DANSAAAAAAA!!!! ansiktet kommer nämligen så ska dit med några frendoz och dansa röven av mig. eller nej juste jag stukade ju foten idag på träningen så jag kan ju sitta där i ett hörn och lyssna medans alla dansar.
fast heter man Lisa Hultström så dansar man på ett ben om det så behövs för dansa är just nu det bästa som finns, liksom vem tackar nej till fuldans med fulla och glada människor?!
aja, godnatt och puss på er.


helgen

Fredag, började helgen med att fira Bullen som fyllt 17år med grillat och en massa trevliga tjejer. 
Lördag, blev väckt av mamma ganska skapligt så jag skulle hinna vakna till och äta innan det var dags för att åka upp till idrottshallen och spela innebandymatch mot några killar. detta för att VIBK fyller 25år i år, grattis juuuu. åkte hem och satte mig i solen en stund och försökte få lite färg men hur det gick me de är ju en annan sak... tog sedan med mig pappa ut för att övningsköra en stund och det gick väl med blandat resultat kan man nog säga. körde sedan till Lina för att ha tacco-mys med några av tjejerna i drema-teams som vi så fint kallar oss. huuur mysigt som helst att va med världens bästa tjejer och bara lätta på hjärtat och bara vara, älskar er! 
Söndag, sov ut riktigt ordentligt vilket var hur skönt och välbehövligt som helst. skulle sedan sätta mig i solen en sväng men blåste så förbannat att jag gick ner och la mig i sängen igen. åkte sedan till ceos och kollade när dam-laget hade träningsmatch och det gick mindre bra. 
nu ikväll har jag grillat körv med mitt kära lilla gäng anton, ludde, jonte och julia. vi gick även en liten kvällsprommenad och bara hade det allmänt bra. blev ett långt och ointressant inlägg jag vet men aa nu blev de så. 
puss på er. 

S O R R Y

har inte riktigt haft någonting intressant att blogga om och det har jag fortfarande inte... men fick sms av stinis igår som sa att tisdag nästa vecka var jag hennes och hon ska ta med mig på min födelsedagspresent, vet dock verkligen inte vad det är, hjälp?!?! vågar jag verkligen lita på na? hiihi
hade ungdomsavslutning idag också med innebandyn och fick årets kompispris av världens bästa lag! så söta❤❤
har även bästa brorsan hemma ett par dagar, super mys! fast bara massa brottning och tjafs hela tiden... men det hör väl till den så kallade "syskonkärleken". heehe
ska hoppa in i duschen nu så, puss på er!


1-år

idag för ett år sedan skrev världens finaste person till mig. jag visste inte vem han var eller vad han kom ifrån men han skrev till just mig. vi skrev ett bra tag och ett antal bråk uppstod, men trots det tog vi oss genom dem tillsammans. för tillsammans klarar vi allt och vi vet att vi alltid har varandra oavsett vad.
att det bara har gått ett år är helt ofattbart för det känns som om vi känt varandra i all evighet då vi vet allt om varandra. han är det bästa som har hänt och den finaste personen jag vet. älskar dig finaste! ❤❤


snapchat

hej alla söta och fula!
nej skoja ingen är ful, alla är vackra på sitt sätt!
tänkte bara berätta att jag snapchattar och vine:ar hela dagarna och går i skolan. (heter lisaahultstrom på snapichatti om nån bryr sig!)
har muntligt NP i svenska på torsdag så tänkte nog dö lite innan det...
ville mest bara berätta att jag ska på cup i helgen, WIIHUU!!
puss på er.


Presenter!

hade bästa födelsedagen och bästa onsdagen med tjejerna! fick massa fint och orkar inte skiva vad som är av vem men sjukt nöjd med allt. fick ett par troser också med de filmade jag inte eftersom jag hade de på mig, heehe!
puss på er.


2 April

min dag idag!
bilder på presenter kommer senare i morgon, annars finns en film på min Vine "Lisa Hulstrom"
puss på er!


RSS 2.0