helvetes måndag

idag har dagen verkligen varit så, så, så tråkig och jag har varit trött precis hela tiden. har satt igång med att träna på riktigt idag och det känns så skönt eftersom jag varit stillasittande sedan i maj på grund av mitt skadade knä. nu ikväll var mamma och jag hos mormor och morfar för att plocka lite saker eftersom de snart ska flytta och allt. herre gud vad vi har skrattat, slängt, rensat, sparat, skrattat, slängt, sparat osv osv osv.
i morgon har vi två inställda lektioner så har alltså sovmorgon till 12, winwin! så ska krypa ner i sängen nu, puss på er.

de vet du

åh vad kvällen igår ägde! jag har världens absolut bästa vänner och jag verkligen njöt utav att se de vet du för första gången. fick även möjligheten att pussaas och ta kort med alla i bandet, utom hunk (fan, han är snygg) men är lika glad för de! tyvärr blev det bara två helt okej bra bilder så ni får se dem, tyvärr i olika storlekar då en av de är en instagrambild, men aja. puss på er. 

.



Den kan inte stå

världens bästa ikväll igår!!! fler bilder kommer ikväll, puss på er.


långhelg

ledig nu fram tills på söndag, WIN! 
ni får ursäkta mitt dåliga bloggande men är väl i någon humörsvacka just nu som gör att jag faktiskt inte gör någonting förutom att stänga in mig på rummet. typ. 
men det ändras nog nu under min ledighet då jag ska laga trerätters med mina grabbar, ha taccokväll med det gamla härliga "96-gänget" och dansa loss på metropol till de vet du! och satan 


vad jag har längtat efter detta. vi hörs efter helgen om jag inte lite spontant kommer på någonting att blogga om, puss på er! 

sedan sist

hej alla fina! 
ja som rubriken säger, sedan sist så har det inte alls hänt mycket. det enda är väl kanske att jag och Anton va med mamma och pappa på hockey i tisdags som LHC för övrigt vann, vi orienterade i skolan idag och det kan jag ju såklart inte vara med på så fick sitta och frysa i två timmar utanför ishallen istället... uppdaterade även telefonen igår och det blev väl varken bra eller dåligt tycker jag. har tagit förgivet att ni blev nöjda med svaren sist eftersom det inte är någon som hört av sig :) puss på er!


S V A R E N

som jag lovade kommer svaren här och nu! :) 
 
1. Trivs du bra i din klass? 
Ja det gör jag verkligen, även att den är lite uppdelad så är den toppen. 
 
2. Vad är de bästa du vet? 
Mina vänner och min familj, helt klart! 
 
3. Förhållande/singel? 
Är just nu ganska förstörd efter en liten incident så singel. 
 
4. Vilka är dina närmsta vänner? 
Det är framförallt Stina, Ollie och Anton. men jag har en hel del andra vänner som står mig nära. 
 
5. Kill/tjejkompisar? 
Jag har världens bästa både tjej- och killkpmpisar, men jag umgås mestadels med killar faktiskt då det är minst dramatiskt och jag är uppväxt så. 
 
6. Är du oskuld? Ifall du inte är de hur många har du legat med? 
Detta är en personlig sak som jag inte tar såhär öppet över internet. 
 
7. Bästa killkompis? 
Ollie och Anton är de som vet precis allt om mig, men alla är i stort sätt lika bra. 
 
8. Den snällaste killen du känner? 
Oj, vilken svår fråga! Måste nog säga att Jonathan är den snällaste, men alla mina killkompisar är underbara på sitt sätt! 
 
9. Den skönaste i din klass? 
Helt klart Ludvig, han är en av få som vågar bjuda på sig själv! Typ klassens clown, haaha. 
 
10. Vad kollar du mest på hos en kille? 
Det första jag kollar på är kläderna, håret, nacken, ansiktet och hans leende. Men det är personligheten som avgör vad jag verkligen tycker om honom. 
 
11. Hemmakväll eller fest? 
Fest helst klart! Fast att jag ibland vill vara hemma med familjen. 
 
12. Vad gör du om 5år? 
Då är jag 22år och reser fortfarande omkring i världen. Förhoppningsvis reser jag omkring och gör skillnad här i världen, alltså jobbar med någonting vettigt och bra för fler än bara mig själv.
 
13. Vad värdesätter du mest i livet? 
Min familj, mina vänner och att ha kul. 
 
14. Bästa vänner? 
Min absolut bästa vän är Stina och jag skulle verkligen inte klara mig utan henne. 
 
15. Vilket gymnasium går du på? 
Jag går på Vimmerby gymnasium och där går jag linjen handels- och administrationsprogrammet. 
 
16. Bor du i hus? 
Ja
 
17. Har du något djur? 
Ja jag har en hund som heter Effie. 
 
18. Favoritblogg som du läser? 
Måste nog va tinkerbella eller Viktor Frisk. 
 
19. Har du någon idol? 
Om du menar som förebild är de min pappa och morfar. Men om du menar som kändis eller liknande så har jag just nu kärat ner mig i Simen som sjunger så gudomligt bra i Idol. 
 
20. Vilka är dina "grabbar" ? 
Det är Anton, Ludvig, Jonathan och Proos allt som oftast. 
 
21. Får din kille ta på dig var han vill? 
Har ingen kille. 
 
22. Är du kär/ gillar någon? 
Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner, så svarar kanske nej. 
 
hoppas att ni nu är nöjda med svaren på era frågor, annars får ni väl höra av er till mig så tar vi de då. puss på er!

20130913

FREDAG!!! som jag längtat efter dig. ikväll ska vi äntligen bege oss ut till stuga min familj och två andra familjer. tyvärr saknas min kära bror.. men det är ju inte någonting ovanligt såhär års med tanke på hockeyn. vi ska bara mysa, fiska kräftor, äta kräftor framförallt och sedan sova där tills i morgon. mys! 
idag har jag (trots fredagen den 13e) klarat av två prov relativt bra. 
och det där med fredagen den 13e, vet inte om jag ska skratta eller gråta då jag knappt vet om jag tror på de eller om det bara sägs vara så. och att alla människor klantar sig bara för man är nervös just för datumet. men aja. 
som jag lovade kommer svaren på söndag så passa nu på att ställa era sista frågor :) puss på er. 

detta är årets skolfoto, det blev ganska bra ändån, försöker i alla fall se det som de.


värsta natten

vid 3 inatt vaknade jag av att jag låg och grät som fan. jag drömde att pappa skulle dö, jag visste att min pappa skulle dö inom en snar framtid. det va så hemskt och oförståeligt att jag mått så jävla psykiskt dåligt hela dagen... 
men nu till någonting positivare, på söndag lovar jag att svara på frågorna så passa på nu att ställa en sista fråga till frågestunden :) ska nu hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig i sängen, puss på er. 





livet leker inte

nollningsfest i fredags som var så sjukt mycket roligare än förväntat, men en av de tråkigare festerna jag befunnit mig på. ska försöka se de positiva i allt så drar slutsatsen ok fest.
mysdag med min grabbar igår, så behövligt och så mysigt. drog en promenad och träffade på några andra sköna människor.
idag har jag bara slappat precis hela dagen. kollat på när B-laget pissade på Hjorted/totebo och nu ikväll myst framför Wallander. ungefär så har min helg sett ut, har inte heller svarat på frågestunden. har varken orkat eller velat så ni har fortfarande chansen att ställa en massa frågor. puss på er


one way or another

bara för jag hade låten på hjärnan fick det bli den rubriken.
livet rullar på, vår svenska och engelska lärare försöker ta livet av oss med världens jävla uppgifter, har tappat all motivation till allt, till och med livet typ. spenderade lite tid med Stina idag iaf, så jävla skönt. vi va i Hultsfred och skulle fixa pass, kollade film (jag sov), fiskade kräftor och bara hade det bra.
i morgon blir det nollningsfesten och jag är typ så otaggad man bara kan va... tråkigt men så är de. tänkte kanske svara på frågestunden i helgen, beror på vilket humör jag är på. vill ni följa min vardag lite mer regelbundet kan ni följa min Twitter, för den uppdaterar jag typ hela tiden, aja. puss på er!


bästa helgen, sämsta veckan

dagen i lördags började med en sväbg till alv med mina fendos. festade sedan i Hultsfred vilket va med blandade känslor, men satan så sköna människor jag träffade.
hade även avslutningsfest på jobbet igår vilket slutade med en kvällspromenad hem klockan två och en jävligt seg morgon idag. men det är bara att ladda om för på fredag är de nollningsfest med en del sköna människor! men ja vi hörs väl, puss på er.


RSS 2.0