F A N

hade nog för bra självförtroende för ett tag sedan, ligger just nu i sängen med benet i högläge... jag fick nämligen avbryta matchen för att åka till Västerviks sjukhus med ett värkande knä. jag trodde nog det värsta och att det skulle ta en evighet tillbaka igen. men det visade sig vara en stukning i knät och jag är troligtvis tillbaka om 5-6 veckor. det är hemskt såklart för jag tyckte allt gick så bra, kanske för bra, men det kunde ha varit så himla mycket värre så just nu är jag väldigt lättad.
tar min smärta och sover nu, puss på er!


glömt en viktig del av mitt liv

har glömt att berätta någonting helt sjukt, JAG SKA PÅ BRÅVALLA 27-30 JUNI!!!!
det är så sjukt att jag knappt förstår det själv, jag ska verkligen se Green Day, Hoffmaestro, Icona Pop live, med världens bästa tjejer!
men bäst av allt, jag kommer få se min älskling AVICII live!!!!! hur sjukt?!?!?!?! alltså jag blir helt extas bara jag skriver om det, kan knappt förstå!
så jag, Ida och Lina ska leva festivalliv i 4 dagar och trycka ihop oss i ett tält, hur det nu ska gå. ni kommer antagligen höra mer om det efteråt och lite längre fram, men nu vet ni i alla fall!
puss på er

jag äger!!

ja det gör jag ta mig fan! fick spela 30-40minuter i söndags med a-laget och idag sista kvarten ungefär.
i början av denna säsong visste jag inte ens om fotbollen va någonting att satsa på längre för det känns som om ingenting är som förr efter korsbandsskadan. men jag har krigat på, puschat mig själv till att vilja träna och vilja fortsätta. jag är fortfarande långt ifrån mitt mål, men jag kämpar och jag är stolt VIF:are.
tråkigt inlägg för er som inte bryr er, men ville bara skriva av mig vad jag känner just nu. puss på er


mitt liv just nu

nu är det inte alls långt kvar tills det är sommarlov och jag slutar första året på gymnasiet, helt sjukt?! ett helt år har gått bara sådär känns det som, läskigt.. men det jag kommer ta med mig detta år är alla nya underbara människor som jag lärt känna, en sån sjukt kul livserfarenhet!
.
sommarvärmen är här så det enda jag gör i veckorna är sola, plugga och spela fotboll.
denna helg ska jag bara umgås med världens bästa människor och mysa till Eurovision, det är ju trotts allt i Sverige! blir kanske blir en "tripp" till Karlskrona i morgon med A-laget, känns sjukt att ens få följa med och kanske bara sitta på bänken. men med tanke på att jag slet av korsbandet för två år sedan och inte tränat fotboll på hela vintern så känns det sjukt.
ingenting är omöjligt bara man tror på sig själv, kom ihåg de! puss på er


hur mår man när man påskyndar en känsla?

skrattar mig genom skolan, somnar i solen istället för att plugga och tränar fotboll på kvällarna.
är ledig i fem dagar då ska jag fuldansa på metropol, kramas med bästa Alice, egentids-shoppa med mamma och spela match. mitt liv är skrattretande bra det enda som saknas är min kärlek som dygnet runt är för långt borta. puss på er


bästa bruuuur!

som rubriken säger, världens bästa bror och bobbo kom hem igår så sjukt mysigt. hade hemmapremiär igår med B-laget och det blev vinst med 4-1, ett mål från mig. drog sedan vidare till Alle eftersom vår härliga 96-gäng var på väg dit. blev kortspel och en massa mys, fyfabian vad de är bra!
blev idag väckt utav min kära bror som kom och hoppade på mig, en kvart senare dunkade han musik på det högsta i mitt rum, mysigt ju... ska snart dra till stan en snabbis och ikväll är vi ett gäng som ska hitta på lite hemligheter, ni får veta i mon kanske!
puss på er.


RSS 2.0