fiesta

bloggen har blivit lite på sidan av nu typ tre dagar eller vad det är av olika skäl. (mest lathet) men i alla fall, bestämde mig i onsdags för att köpa världens snyggaste skor så idag är jag en lycklig ägare av skorna på bilen, HAPPY!!!
i morgon är det fredag och min älskade mammi fyller år, GRATTIS!! tyvärr dissar jag henne och födelsedags firandet för vet ni?! ni kommer inte tro det, artisten jag har velat höra sedan jag gick i sjuan kommer nu äntligen till metropol, nämligen Petter!!!! SÅ SJUKT JÄVLA LYCKLIG! ison&fille kommer också vilket är grymt, sjuk, underbart. men en liten påpekning bara, lyssnar aldrig på deras musik men älskar dem ändån och när jag väl hör deras låtar blir jag så himla sprallig, som de ska va.. men ska sova nu för vill ha fredaaaaag!!
ganska långt inlägg med onödig fakta och har tydligen börjat gilla stora bokstäver, men puss på er!


snorig måndag

dagen har gott så sjuuuukt segt för är verkligen jätte förkyld och vet inte vart jag ska ta vägen riktigt... bästis kom hit en sväng och skrattade åt hur rutten jag är när jag är sjuk, haaha verkligen älskar henne! ligger nu i sängen och ska försöka sova så jag kanske orkar upp till skolan i mon, ser tyvärr inte ljust ut... kan berätta en sak på tal om de, alla känner vi ju ibland att man vill stanna hemma från skolan, men om jag är hemma och är sjuk får jag verkligen ångest, vill till skolan för hatar att missa saker!! aja, puss på er.


dö söndag dö

simpan gick hem efter 12 nån gång igår. kollade på film och pratade igenom den senaste tiden, mys. vaknade vid 20 över 4 inatt av att jag fortfarande låg i soffan... så blev att ta en ordentlig sovmorgon idag. blev sedan att åka på a-lags matchen med munk, de vann med 8-7, brabra. bara för att dämpa söndagsångesten grillar vi och myser nu ikväll, askalas ju!!
har märkt att mina senaste inlägg blir lite röriga med det är för jag sammanfattar det kort och får med massa olika saker, så aa. puss på er.


myshelg

slutade vid kvart över 11 igår så jag och Julia va lite duktiga och gymmade. vi sprang, cyklade och lite, såsåså skönt! på kvällen sen åkte jag, Ebba och Emma till Västervik och sov i Ebbas sommarstuga. Hann med stan en sväng idag innan vi åkte hem så hittade en kjol och en tröja, vilket va askalas! match idag också som bara va helt konstig, förlust tyvärr.. sitter nu och kollar på Linus match på tv (som jag vet att de vinner eftersom det är repris) i väntan på Simpan. blir alltså en lugn kväll vilket kan behövas. puss på er!!


torsdagar är inte så bra

sjukt jobbig dag framför datorn i skolan, men ändån ganska kul. så idag har jag bara fått omkring och fryst och myst. avslutat dagen med innebandy och nu våfflor till brorsans match. mysigt sällskap också det är grejer de, puss på er.


kuuul inlägg

skolan, gym, sjukgymnast, träning och nu sova. ja detta va min dag väääääldigt kortfattad. är typ lagom glad idag, men kollar ni min Twitter klagar jag mest. bara för jag är så trött på folk, så vill ni höra min åsikt kan ni följa mig där: lisahultstrom
kanske börjar med dagens tweet här på bloggen vi får se.
på tal om annat, vilket jävla äckel som våldtar en 9-årig flicka framför hennes 5-årige lillebror?!?!? brinn i helvetet säger jag bara!! oh snälla Sverige inför livstid så de jävlarna får plågas!! förlåt för allt mitt svärande men blir faktiskt riktigt förbannad...
men lite trevliga igen. sov sött, puss på er!
(bilen på mig oh bästa pappi)


glad på en måndag

idag har jag varit ovanligt glad för att vara en måndag. skolan rullade på, hann med att gymma ett ordentligt pass efter också, gött.
avslutade dagen på världens bästa sätt, först med mina två hjärtan sedan säsongspremiär av bästa programmet, top model Sverige.
ligger nu i mina favvosäng och ska sova, puss och godnatt på er!


lugn helg

fredagen spenderades men världens bästa tjejer! slutade vid kvart över 11 och bakade då kladdis med Ida, Amanda och Julia, myyyyys.
sedan vidare till kinan för att träffa de andra tjejerna och äta superduper god mat, sedan hem till mig för att mysa och prata om allt möjligt. ååh vad jag tycker om er!
lördagen gjorde jag absolut ingenting förutom en kort promenad vilket var så himla behövligt. idag trotsade jag, mor och far kylar och åkte till valbacken för att åka lite skidor, gött!
ligger just nu i en nybäddad säng och bara njuter av livet. jobbigt, rörigt, tråkigt inlägg men aja, puss på er!
(Bilderna: röd tröja-fredagens outfit, blommiga långkallingar- lördagens outfit, skidbild- dagens)


"nyttig" och god smoothie!

frysta bär
vaniljyoggi
mjölk
rått ägg
havregryn
banan
hur mycket man vill av allt, alltså inget speciellt mått, bare kör! ner i mixen sen är de klappat och klart! mums
världens godaste är den i alla fall!


hemlis

bara för att jag inte har någonting kul att berätta kan jag ju avslöja att jag är så himla mörkrädd att jag måste blunda när jag släcker sänglampan så att jag inte ser förändringen från ljust till helt svart... så så är de!
kul inlägg jag vet.. puss på er.


hej god dag godnatt!

måndagar börjat som vanligt med idrott och sedan fick vi reda på att 2av4 lektioner var inställda så slutade vid 12!
men eftersom jag, Ida och Amanda är så himla duktiga stannade vi i skolan och tränade lite extra, gött!
har även varit på intersport och köpt lite nytt vad gäller skidor, typ världens coolaste glaiger! (y)
sjukt tråkigt inlägg så aa, puss på er!


patetiskt

hahahaha kul liv? det roliga är ju att vi bor i vimmerby så ni trodde inte jag skulle få reda på vilka ni är eller? hahahha ni är för roliga, helt klart min humor när folk tror de kan kränka nån. haaha er skit berör inte mig längre, försök ni :) oh detta va ett av de "snälla" sakerna ni har gjort, men snälla om ni nu har så mycket tid att lägga ner på att klaga här på bloggen, säg det till mig face to face istället, mycket mognare. just saying! så patetisk, hahaha.


försenat inlägg

spelade tv-spel med Anton efter skolan, bästa han! är nu på väg till idrottshallen för träning, vilket idag innebär att kolla på a-lagets match, annorlunda träning om vi säger så.
och neeeej! ni idioter som tror jag är tillsammans med alla killar jag skriver om, så fel ni har... jag umgås jätte mycket med killar för att jag är uppväxt med vissa av de och jag trivs att umgås med killar över lag eftersom det är minns gnäll på dem och jag kan verkligen vara mig själv med dem! så sluta klaga okej? bra! puss på er


mitt hjärta!


dåligt med rutiner

är nu tillbaka i de gamla vanliga vanorna med skolan och allt, sjukt jobbigt och det har bara gått två dagar... illa Lisa! men helt ärligt att komma tillbaka kändes verkligen som att börja på noll, har aldrig känt mig så dålig efter ett lov, usch!
men Simpan är hemma nu vilket är skönt, som jag har längtat! (nått bra med skolan). ikväll bara tar jag de lugnt och låter tankarna rulla på i huvudet.
åh juste, bilderna kan bli olika stora och i heeeeela fel ordning ibland men det är för att jag mobilbloggar 9 av 10 gånger så aa inte jätte snyggt kanske men så är de tyvärr. puss på er!


20 saker om mig

1. När jag fryser om näsan (vilket är väldigt ofta) börjar jag gråta.
2. Jag har svårt att släppa människor från mitt förflutna.
3. Jag hatar fötter mest av allt i hela världen.
4. Jag kan inte sluta ha kontakt med en person om vi är osams så jag ber ofta om förlåtelse även om det är den andre personens fel.
5. Jag tål inte människor som inte tvättar händerna efter toalettbesök, såsåsåså äckligt!
6. Jag drömmer jätte konstigt och minns alltid allting.
7. Jag duschar alltid iskallt det sista jag gör innan jag går ut ur duschen.
8. Jag blir lätt förälskad och har svårt att släppa en person.
9. Jag blir super lätt svartsjuk.
10. Jag har jätte svårt för att säga/skriva "jag älskar dig" till någon för de orden betyder så himla mycket för mig.
11. Jag somnar alltid på magen med vänster arm under magen.
12. Jag sover nästan aldrig på kudden.
13. Jag kan inte äta på våra vita tallrikar utan jag måste äta på en blå.
14. Jag borstar alltid håret innan jag går och lägger mig.
15. Stina, Alice och Ollie är de enda jag kan säga allt, precis ALLT till.
16. Jag berättar saker ganska lätt för folk, men inte saker där andra personer är inblandade.
17. Jag blir ganska barnslig när jag är kär.
18. Jag vågar inte somna/duscha när jag är själv hemma.
19. Jag är mörkrädd.
20. Jag älskar att umgås med mina vänner, de får mig att må så sjuuuuukt bra.


nyår

bättre sent än aldrig kanske...
men i alla fall, jag var med min underbara vän Alice och åt trerätters med mammi och pappi på dagen/kvällen.
sedan gick jag och Alice till Lina för att förfesta med världens härligaste brudar Lina, Ida, Josefine, Amanda och Nathalie, kärlek till hur underbara ni är!
efter ett tag begav vi oss till folketspark för att verkligen festa till det, askalas va de verkligen tack alla!
fram emot elva började jag ock Alice gå mot stan för att hinna säga hej till allt folk och vid tolv slog alla raketer oh jag fick mina lilla nyårskyss av min beste frendo!! hiihi
efterfest hos världens bästa och sedan började vandringen hemåt, det slutade med att jag va hemma kring 4 och sov huuuuur skönt som helst hela natten och vaknade upp som en prinsessa. tyvärr har jag inte så många bilder men dessa får duga :)
ganska långt inlägg... men ska försöka komma igång med bloggningen nu framöver :) puss på er alla.


RSS 2.0