Svar på frågestund

ursäkta lite sent svar, men orkade inte i söndags och igår va det julafton så aa.... kommer bilder på mina julklappar, nån gång ;) .
------------
kan börja med att säga att vissa frågor jag fick har jag tagit bort för jag tycker bara det är töntigt när folk håller på.... blir bara arg över att folk ens orkar trycka ner folk på de viset... . .
----------
Är du oskuld? tänker inte ta det såhär öppet, undrar någon och desperat vill veta så får ni ta det med mig privat. . .
---------
Hur ser det ut hemma hos dig? Lägg gärna in lite bilder. Ja du, det ser ut som vilket hem som helst, tyvärr kommer jag inte orka lägga ut några bilder. Kanske att det kommer bilder på mitt rum när jag har gjort om där. . .
--------
finns det någon speciell i ditt liv just nu? ja det gör de, men kommer inte nämna det på bloggen :)
-------
hur mår du? ja du.... mitt humör går verkligen upp och ner för varje dag. vissa dagar mår jag verkligen sämst men sen blir jag hur glad som helst jättelätt av minsta lilla.
--------
är det något du skulle vilja ändra på ditt liv? ojoj, finns nog massor. men det jag helst skulle vilja ändra på är nog att jag skulle vilja kunna uppskatta saker mer och se allt positivt :)
-------------
vilka klarar du dig inte utan? :) jag klarar mig verkligen inte utan min familj såklart, men de jag verkligen inte klarar mig utan är Stina och Ollie. dem är de bästa som har hänt mig och utan dem klarar jag mig inte. . .
-------------
Normala frågor.. Men även de tillhör en frågestund.. :)Min fråga, Går du handel? Isf, hur trivs du där? Ja jag går handel. det är upp och ner, vissa dagar trivs jag bättre än andra. Mitt gymnasieval har varit det svåraste jag gjort på länge och jag vet fortfarande inte vad jag hade velat gå ;)

bästa kusin! ♡


F R Å G E S T U N D ! !

har inte nått kul att blogga om så... fråga vad du vill och jag svarar i slutet av veckan, puuuuuss!

(trodde det va självklart, men tydligen inte.... svarar inte på oseriösa frågor så skärp er...)


fredag

sämsta fredagen på länge igår.... håller på med ergonomi som kan va det tråkigaste någonsin i skola, oh ett matte prov som antingen gick as bra eller helt åt helvete kan verkligen inte ha gått mittemellan... sa även hejdå till Ebba och Simpan som åker till Thailand (inte tillsammans) oh det va faktiskt jätte jobbigt...
på kvällen sen myste vi hos Kennmarks och gjorde julgodis. träffade även Hämpi oh några från Gullringen så det blev ganska bra till slut.
skulle ha åkt till linkan idag oh shoppat oh träffat böbbie men vädret ville inte desamma så stannar hemma. bästa bror är även hemma så extra mys! <3
lite långt inlägg kanske, men aja puss på er


hemlisar

ååååh svävar på rosa moln, kan verkligen inte må bättre! världens bästa vänner ollie oh stinis bara gör mig så lycklig. sen min mysis som jag inte klarar mig utan, älskar er! ❤


blogga blogga blogga

Idag är jag så gammal jag någonsin kommer bli och så ung som jag någonsin kommer vara.


RSS 2.0