sommarlov

slutade skolan i torsdag, grillade med mina pojkar, festade i fredag, delade säng med en bra vän, tig kort på massa fulla studenter och jobbade en massa jobbiga men roliga timmar idag. under dessa dagar har jag skrattat och gråtit och varit så jävla lycklig, jag har ju sommarlov förtusan!! puss på er.


första ring

jag slutar alltså första året på gymnasiet i morgon, hur sjukt är inte de? tiden går fort när man har roligt har jag hört, och det stämmer verkligen in på detta skolår. trotts att jag saknar nian, är osäker på valet av linje, så har detta gett mig så himla mycket. jag har lärt känna en helt ny klass, bott i Linköping i två veckor och praktiserat på MediaMarkt, fått nya otroligt bra vänner och ja lite allt möjligt. det känns så spännande men samtidigt läskigt att sluta ettan, för jag kommer ett år närmre student och nya äventyr, ett år närmre studenten och hejdå till alla människor. men nu är nu och min sommar ska bli den bästa på riktigt länge då jag ska jobba på världens mysigaste ALV och åka till Bråvalla för att leva festivalliv i fyra dagar. puss på er


dåligt av mig

det har varit sjukt dålig bloggning på sistone, tar på mig den. har egentligen ingen riktig förklaring, det har bara blivit så.
.
har i alla fall varit ledig i hela 4 dagar nu, hur underbart? har firat finaste Emma, varit på premiärfest på ALV, träffat nya människor, skålat med mina vänner tills långt in på morgonen, kommit hem när det är ljust, sovit för länge och fått min födelsedagspresent av bästis. min present var att fixa naglarna av en riktigt duktig tjej i Hultsfred som har studio hemma, rekommenderar henne VERKLIGEN!!
.
endast tre skoldagar kvar för på torsdag tar jag sommarlov och då ska jag verkligen bara leva så jävla mycket, puss på er.
.
(ni får ursäkta de olika storlekarna på bilderna, men de blir så beroende på vart de är använda och med vilken kamera jag tagid dem) 
.
.
.
.

det finaste jag har

jag vet inte vad jag skulle göra utan människan på bilden nedanför. det är hon som gör mig hel och jag skulle aldrig klara mig utan henne. hur jobbig, gnällig och värdelös jag än känner mig eller är så vet jag att hon alltid finns där. hur dum jag än har varit och vad jag än har hittat på så vet jag att hon alltid lyssnar. hon är människan som vet mest om mig, till och med mer än jag själv. hon vet vad som är bäst och vad som kommer såra mig. hur fel jag än tror hon har kommer jag alltid krypandes och ber om förlåtelse för att jag insett hur rätt hon har. hon är min andra halva och jag skulle inte klara mig utan henne. och hur mycket vi än tjafsar och hur mycket vi än sårar varandra ibland så vet vi att vi alltid kommer stå tillsammans. för hon är min bästa vän och mitt liv, jag älskar dig världens finaste vän!

RSS 2.0