påsklov

gick i torsdags på lov vilket var det bästa på länge. har kalasat för min 2-åriga kusin, festat och myst sedan dess.
resten av lovet ska jag mysa, fylla år, kalasa x2, umgås med bästa människorna och mysa ännu mer. puss på er!


ALV!

yeeeeeees! igår ringde den ansvarige inom maten på alv och gav mig ett fantastiskt jobb. blev så glad att jag nog missade hälften av allt han sa, hahha!
så i sommar kommer jag stå på Astrid Lindgrens Värld och sälja körv, hiihi.
så nu efter lunch har jag och Idis firat att jag fick sommar jobb och att hon fått igång sitt Apple konto efter 3 månader! puss på er.


ge mig eget

trivs så bra här uppe då jag träffar kusiner, sover hos kusinerna, umgås med bästa brorsan, aldino och många andra. så himla sorgligt att åka hem till vimmerby nu resten av livet, typ... fast saknar ollie och stinis så ska ändå bli lite skönt. men känns så sjukt skönt att ha eget så skulle kunna flytta nu på direkten om någon erbjöd mig en lya. sista praktikdagen i morgon (lördag) så tycker alla kommer och köper telefoner av mig, hiihi! annars avslutar jag nog mitt Linköpings "liv" men bowling och god mat tillsammans med familj och kusiners familj i morgon, så mysigt. puss på er!


jag faller fritt

veckan började cp-dåligt då jag körde i med cykeln och skadade knät och axeln. men praktiken har gått bra ändå och idag va jag ledig eftersom jag ska jobba på lördag. shoppade, var på busfabriken med kusinerna, träffa bästa Aldin och har saknat mina andra hälftar idag. i morgon fortsätter praktiken och jag ska träffa de andra två kusinerna, mys. hoppas även LHC vinner i morgon så HVskjutersnett kan åka ut! puss på er.
(skrev inlägget igår men kom tydligen inte upp)


bättre humör

åkte hem till vimmerby igår och på tåget fick jag prata av mig lite med världens bästa lina, så bäst! spelade match och fick träffa bästis. var på stan idag och köpte mig två par converse, kanon bra till våren! ollie och hampus var här nyss och tror ollie skulle svänga förbi en stund till. måste säga att jag har världens bästa vänner, vet inte vad jag skulle göra utan er seriöst, puss till er!
match i morgon sedan åker jag tillbaka till linköping för att avsluta min sista vecka på praktiken. bästa komma-hem-helgen på länge, puss på er.

lägga allting bakom sig

som rubriken säger, kommer inte blogga på ett tag. orkar inte, vill inte, måste inte. mitt snabba 3G är även slut så orkar inte ens bry mig längre. aja, hörs nån gång. inte ens puss er, så känns de,


Media Markt

för er som missat, har praktiskt på Media Markt i Linköping i två veckor och bor därför hos brorsan. kom upp hit igår och då blev det kolla hockey, packa upp, träffa hälften av kusinerna (2/4) och hann även se mitt hjärta en snabbis, kalas bra!
första dagen på praktiken idag gick galant, fick ta betalt och stå i informationen. i morgon står jag i service och hart bra, trivs så sjukt! är ju typ bara unga så de flesta har jag nått att snacka om med. mer i mon kanske för nu ska jag krypa ner i sängen/soffan, puss på er!


bästa kusin!


F A I L !

haahahah, satt och försökte vara lite seriös och videoblogga, men det gick ju som de gick.... klippte bort hela så får ni se min(a) fina fail(ar) i slutet! puss på er.


fredag igen!

solig fredag, sluta tidigt och spendera kvällen i vvik med mysigt sällskap! blir visst metropol för min del i morgon, trotts nej-sägande en längre tid. men innan metro står match och packning på schemat, för på söndag flyttar jag i två veckor! gött.
ska sova nu så, puss på er!
(bloggar från datorn, där av en gammal bild på klass 9D som jag saknar någon otroligt mycket)

biff

körde helkropp idag på gymmet, så galet skönt! bara myst nu ikväll och snackat skype med braiga pojkarna. planerar som få inför helgen och säger bara, GE MIG LÖRDAG!
ni märker vad som händer då, puss på er.


Happy

myst i vvik med stinis och hennes mamma idag. bara njöt av sista dagen, så underbart. innebandy på kvällen och nu ligger jag i sängen nyduschad och mysig. missat massa träning nu på sistone så hårdträning på gymmet i morgon, sedan på kvällen ska jag se en dansuppvisning som "dansprofil" ifrån skolan gör.
somnar nu med världens mysigaste leende på läpparna så, puss på er!


om en vecka

firade Josefine, som fyller 18 om 10 minuter G R A T T I S, i lördags och idag var det tydligen bortamatch på Öland. min helg har varit sjukt bra och jag fortsätter med två lediga dagar till. måste dock klippa mig i morgon, buhu..
om en vecka flyttar jag upp till Linköping i två veckor för praktik på media markt, så sjukt nice! känner att jag somnar när som så puss på er!


kisa

F R E D A G ! eller aa nu är de lördag... men iaf ni förstår! kom hem ifrån kisa för ett tag sedan, var på fest där. va så himla sjukt kul, men så hände lite grejer så jag och de andra vimmerby-tjejerna drog hem tidigare än planera.
haaha måste bara säga, vissa människor måste verkligen tänka på hur de beter sig annars kan de sluta illa! hahaha! aja, laddar just nu om till nästa fest som är i morgon, kommer bli sjuuuukt då det är 18-årsfest!!!!!!
puss på er.


RSS 2.0