ojojoj

riktigt dålig uppdatering här tydligen.... sorry!! men har i alla fall satt igång med lektionerna denna veckan som vanligt. gjort lite allt möjligt på "fritiden" eller vad vi nu kallar de. klippte mig igår. vet inte riktigt vad jag tycker än så länge, men va fan de växer ut igen.
hade ikväll världens jävla myskväll med Ida och Lina, så behövligt kan jag lova! vi planerade även att i morgon blir de Hultsfred för lite fest och annat skoj, SÅÅÅÅ GÖTT. annars händer det inget spännande alla i mitt liv.
glöm inte att ställa en fråga eller fler på frågestunden som jag fortfarande inte bestämt slutdatum på. i alla fall, puss på er.


du vann och jag förlorade

åkte igår efter skolan upp till Linköping för att ha det så sjukt bra. och jag hade det verkligen hur bra som helst med världens alla bästaste vänner, badade i fontänen och skrek "hata katedral" med min hesaste röst tillsammans med fulla och fula nollor, lyssnade till världen sämsta band och bara njöt av livet.
ligger nu i soffan tillsammans med pappa och kollar film, bästa han!
glöm inte att ställa lite frågor till frågestunden. och förlåt ni som ställt frågor, men jag har inte accepterar dem än så de syns men ska göra det snart.
puss på er!


F R Å G E S T U N D

har inte direkt nått intressant att skriva om just nu så tänkte dra igång en frågestund. har inte riktigt bestämt när jag tänker svara på frågorna. men fråga på ni! puss


låt bitarna falla isär

idag har jag skrivit engelska diagnos, fikat på stan mer grabbarna, sovit mig genom en hel föreläsning och nu ligger på altanen och ser solen försvinna. puss på er


rutin på rutinerna

igår började skolan vilket va med blandade känslor, men slutade vid 11 så de va gött. gick sedan till Royal med Julia, Josefine och Ellen för att ta en fika och prata lite skit. vilket slutade med att vi satt där till halv 4?!
idag har vi planerat lekar som vi ska leka med 1orna istället för att få nolla dem. hann även med lite shopping på vår 2 timmars långa håla. puss på er


god sista sovmorgon

idag börjar alla nervösa ettor gymnasiet och själv ligger jag här i sängen och vet varken ut eller in. sommarlovet har varit så sjukt blandat, kan nog sammanfatta det som det sämsta och det bästa i livet. puss på er.


allvar

ja, nu när skolan börjar och jag börjar komma in i lite rutiner tänkte ja att jag ska börja blogga på allvar. så om ni vill att jag ska uppdatera om någonting mer än min vardag är jag öppen för förslag.
.
var igår i Västervik och fick näst intill bekräftat att det är korsbandet i detta knä också... så ska på magnetröntgen om 2-3 veckor. så sjukt ledsamt eftersom allt gick så bra med fotbollen och de, men men.
åkte sedan direkt till Stina, vi sov bort halva dagen och låg i soffan resten av dagen. sov även här inatt så bjöd na på frukost på sängen och nu ligger vi i soffan igen. typ det som händer nu i slutet av lovet. puss på er


Öland 2013

lär ha varit de bästa, roligaste, sjukaste och mysigaste dagarna i sommar. tackar mina frendos för de, puss på er.


RSS 2.0