på en minut tar allting slut

ligger i sängen och pluggar järnet!!
ska senare ikväll träna med pappi vilket ska bli galet skönt. har nämligen bestämt mig för att träna rehab/styrka med fotbollen på måndagar och rehab på sjukan på fredagar, kondition/styrka tisdag-torsdag-söndag med pappi och typ springa lite med laget på tisdagar och torsdags träningarna med innebandyn. sen får vi se hur länge det hållet ;p hiihi
annars rullar livet på som vanligt, ska kolla på brorsans sista hemma match i Oskarshamn i morgon vilket känns lite konstigt, allt har gått så fort så känns som om han nyss började där?!
pusshejs alla fina!


every happy story, have a sad end

börjar lovet med fest, chillar hela lovet och avslutar med fest. i min öron kan det inte låta bättre. i morgon kväll bjuds det på födelsedagsfest hos Josefine Eek och sedan drar vi vidare till metropol för att skrika oss hesa till Den svenska björnstammen.♥ längtar efter att få träffa festprissarna från alla möjliga små hålor här omkring Vimmerby, saknar er!?!?
.
och nu när jag äntligen tar mig tid till att blogg, vill jag tacka alla ni fina läsare! ♥ det är ni som håller igång bloggen, utan er skulle jag ha tappat all ork för detta. ni har verkligen jätte stor betydelse så om ni vill läsa om nått speciellt eller vill vet nått om mig hör av er på fb, mailen eller kommentera här nere så ska jag skriva om det här i bloggen. det kan va vad som helst.
all kärlek till er, puss på er mina fina
älskade Effie! ♥

panta meraaa, ja vi ska panta mera

för trött för att blogga, kolla bara överskriften... första som kom upp i huvudet.
livet och lovet rullar på rätt bra, var i Linköping med mammi igår vilket var mys. hann med stan, bada och träffa ALLA mina 4 kusiner, hiihi
dagen i morgon ser väldigt fullproppad ut först träning, frukost hos ollie, planera idrottslektionen med Ebba, hinna till stan, ta hand om hunden och sedan beger jag mig till gullringen men ollie.
pusshej finisar


You shoot me down, but I get up

festligheter fick bli starten på lovet, tack amanda! ♥ ska snart dra upp till idrottshallen och kolla innebandy och sedan hockey, känner mig som en sportnörd!? i morgon ska jag och mammi till linköping för att hälsa på små kusinerna, kanske blir bad eller någe. puss och hej mina fina läsare.


allt faller och jag står ensam kvar

mammi ska nu köra mig till tågstationen så far jag och Kajsa till Hultsfreds gymnasium för att checka BF.
livet rullar på och jag drar till beste pojken ikväll. pusshej


det svåraste du kan gör.

livet rullar på och två np är gjorda.
gjorde så bra jag kunde ifrån mig och hoppas på bästa resultat.
just nu gör mina vänner gör livet så mycket lättare och jag bara älskar dom!
ska nu ge mig av från beste killen upp till nattfotbollen, pusshejs.


Du lovade att vara min för evigt, men nu är det hon du kallar din.

älskar mina vänner mest i hela världen!
utan er skulle jag gå under, älskar er! <3
just nu leker jag med livet, jag vill inte komma till den stunden i livet jag sitter där besviken och säger " jag lekte aldrig med livet, livet lekte med mig!"


RSS 2.0