12 dagar kvar

nu är det endast 12 dagar till Öland och bara 8 jobbpass kvart, wohooooo!
mitt liv rullar på som vanligt. jobb till mycket försent på kvällen, filmmys med mina pojkar. det är typ så vardagen ser ut. ledig nu i två dagar då ska försöka lägga lite tid på min andra hälft, blir även att kolla hockey i linkan i mon. annars fest i helgen för världens bästa Elin. puss på er.


just precis

jag lever, jag mår bra, jag jobbar, jag njuter och jag har världens bästa sak att längta till! puss på er.


Bråvalla 2013 del 2

jag skrev inte så mycket om själva upplevelsen i det förra inlägget, utan tar det nu. jag, Ida och Lina åkte alltså upp på torsdags morgonen med min snälla mamma som körde oss hela vägen. vi va helt till oss i bilen hela vägen och satt och sjöng som galningar. väl framme började allt så sjuk bra, vi satte upp tältet, satte oss i brassestolarna, snackade med grannarna som redan då var bakfulla, knäppte första cidern och sedan var det hela igång. vi träffade så sjukt mycket härligt folk från Växjö men även några kära Vimmerby-bor. vi såg de sjukaste artisterna och allt var så bra som möjligt. det enda jag har att klaga på var mina förbannade kryckor som gjorde att jag inte kunde dansa mig svettig och skrika mig hes längst fram till ett enda band.... men jag är så sjukt glad över att jag åkte, och att jag fick uppleva allt med världens bästa gäng! puss på er.
.
( bilderna är inte mina utan det är Bråvallas som jag lånat från deras favebook-sida)
Maja Ivarsson i The Sounds 
kungen av dem alla, Avicii
HOFFMAESTRO
Billie från Green Day 
MIN ÄLSKLING MACKLEMORE!!!!!!
 
 

Bråvallafestival 2013

helgen som varit går inte beskriva med ord. jag har sett världens absolut bästa band på en och samma helg. jag ryser varje gång jag ser videon även om kvalitén är sämst och man knappt ser nått. vill tacka alla som gjort detta till det bästa någonsin! puss


RSS 2.0